0 items(s)-
€ 0
Сheckout »
Added to cart
20.02.2019

Opens the spring season together Ponycycle!

pony_cycle_safe

Vlorа

albania_l

Blej PonyCycle në sasi të mëdha në Vlora, ose në mënyrë individuale nga shitësit tonë zyrtare

Duke kërkuar për një PonyCycle në qytetin tuaj? Tani ju mund të merrni një PonyCycle në qytetin tuaj me kosto minimale të ofrimit të. Në mënyrë që të bëjë një urdhër të plotësoni formularin në faqen tonë ose na shkruani një email dhe një nga konsulentët tanë do të kthehemi tek ju.

PonyCycle në Vlora - shitësit dhe agjentët me qira

  Dëshironi që të bëhet një shitës me pakicë zyrtare PonyCycle ose agjent qira në qytetin tuaj? Get në kontakt!

  Ne jemi një kompani profesionale dhe të besueshme që kanë qenë pakicë PonyCycle për më shumë se 4 vjet. Ne ofrojmë përvojën, kushte të shkëlqyera, një gamë të gjerë të produkteve, të dokumentacionit të plotë, ofrimit efikas dhe lirime bespoke për shitësit tonë zyrtare dhe agjentëve në rajone të ndryshme. Ju lutem mos hezitoni të kërkoni ndonjë pyetje që keni në lidhje me blerjet me pakicë apo shumicë.

Ju mund të gjeni më shumë informacion rreth PonyCycle në faqen tonë ose të merrni në kontakt me një nga konsulentët tona online. PonyCycle.biz ofron gamë të gjerë të PonyCycle mëdha dhe të vogla, profesionale dhe të përdorim në shtëpi.

  Ne jemi aktivisht kërkojnë partnerë që punojnë në industrinë e fëmijëve argëtuese në Vlora.

PonyCycle - Luaj dhe të zhvilluar!

  Është e vështirë që të jetë një prind sot! Ditët kur fëmijët mund të luajnë për orë të tëra me një kukull plastike apo kamion kanë shkuar me kohë, dhe jo sepse ata janë më të prishur apo të kërkuar, por për shkak se ka kaq shumë më tepër lodra atje, dhe këto lodra janë aq të avancuara. Pasi të keni blerë fëmijën tuaj një vegël hi-tech, nuk është çudi që lodra të thjeshta nuk i kënaqë ata më. Në fakt - lodër i ardhshëm duhet të jetë edhe cleverer se fundit.

  Nuk është, megjithatë, një lodër që mund të mbajë një fëmijë të lumtur për një kohë të gjatë, të gjatë. Jo vetëm që është e bukur për të luajtur me të, ajo është gjithashtu një mik. Nëse jeni duke kërkuar për një dhuratë ideale për një tuaj pak, të blej një PonyCycle!

  Dyqan tona online ofron gamë të madhe të produkteve PonyCycle në Evropë. Ju mund të blejnë deri në 10 lloje të PonyCycle në 3 madhësi për një çmim shumë konkurrues. Ne ofrojmë zbritje për klientët që kthehen dhe mund të japë për të kudo në Bashkimin Evropian. Porositë mund të bëhen 24/7 dhe konsulentët tanë janë gjithmonë të gatshëm për të ju ndihmojë të zgjidhni madhësinë e duhur dhe model.

  Të gjitha PonyCycle të vijë me një garanci dhe ne të sigurojë të gjithë mbështetjen e nevojshme teknike për të mbajtur punën tuaj PonyCycle. Ne kemi një gamë të gjerë të pjesëve të këmbimit në magazinë, në mënyrë që fëmija juaj nuk ka për të thënë lamtumirë lodër e saj të preferuar.

Home-use Professional
Small Medium Small Medium Large
3043(4043) 3012(4012)  3151(4151)  3181(4181)  6152
 EUR 190,00 
 EUR 250,00
 EUR 350,00
 EUR 400,00
 EUR 800,00
 Height - 67cm  Height - 93cm  Height - 67cm  Height - 93cm  Height - 135cm
 Saddle height - 49cm Saddle height - 62 cm  Saddle height - 49cm  Saddle height - 62 cm Saddle height - 90cm
  Packaging: 470x300x500 мм  Packaging: 600x350x620 мм   Packaging: 470x300x500 мм  Packaging: 600x350x620 мм  Packaging: 950x450x950 мм
 max weight: 25kg

 max weight: 40kg

 max weight: 25kg max weight: 40kg

max weight: 90kg

Si të porosis një kalë mekanik Ponycycle në Vlora

Ponycycle.biz_order1 Ponycycle.biz_order2 Ponycycle.biz_order3 Ponycycle.biz_order4

Ponycycle.biz_order5

1. Shko në dyqan online në faqen tonë të internetit

2. Ju lutem zgjidhni një ose më shumë modele, dhe pastaj kliko Add to Cart (Buy), prisni kur porosinë tuaj shtoni në karrocë dhe klikoni Checkout.

3. Kontrolloni porosinë tuaj modelit të përcaktuar saktë Ponycycle, sasinë dhe çmimin, nëse është e nevojshme, për të ndryshuar rendin, në qoftë se çdo gjë është e saktë, klikoni Checkout.

4. Plotësoni formularin e porosisë, shkruani emrin e plotë të marrësit dhe telefonit të kontaktit, e-mail, adresa e saktë postare, duke përfshirë kodin zip, nëse ju e konsideroni atë që disa e specifikojnë informata shtesë ju lutem mos kështu në "Additional Information". Pasi të klikoni Send order.

5. Ju mund të paguani direkt nëpërmjet sistemit të pagesave Paypal ose të presin për faturën tonë. Pyetje të tjera ju mund të kërkoni përmes formular përshtypjesh, të vendosura në këndin e ulët të djathtë të çdo faqe të faqen tonë të internetit Ponycycle.biz.